S.B.S. - Politica privind cookies

Vă invităm să vă informați cu privire la politica noastră de confidențialitate care include scopurile noastre de colectare şi procesare a datelor prin intermediul acestui site. Dacă aveți alte întrebări suplimentare despre accesarea sau corectarea datelor personale vă rugam să ne contactați.

1. NORMATIVE LEGISLATIVE ȘI SCOPUL COLECTĂRII DATELOR Service and Broadcast Solutions SRL se conformează normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor) în colectarea și procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului http://.sbs-romania.ro, numiți în continuare "UTILIZATORI / UTILIZATOR".

Prin "regulament" se înțelege legea uniformă la nivel european la care face referire, iar prin date se înțeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoană juridică care comercializează produse sau servicii persoanelor cetățeni ai UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR puteți afla de pe pagina http://www.dataprotection.ro/ sau de pe portalul european https://www.eugdpr.org/.

Acest site NU stochează datele cu caracter personal. Colectarea și trimiterea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului http://.sbs-romania.ro, se realizează exclusiv în scopurile comerciale stabilite mai jos: -în scopul stabilirii unei relații comerciale cu privire la serviciile prezentate pe site, către utilizatorii care au solicitat explicit informații comerciale prin intermediul formularelor sau datelor de contact prezente pe site;

2. UTILIZAREA DATELOR , CONFIDENȚIALITATE Acest site este securizat HTTPS în transferul informației dintre server și utilizatori. Toate formularele incluse în acest site NU stochează datele cu caracter personal, ci le transmite prin intermediul serviciilor de email către proprietar. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legislației în vigoare de terțe părți precum furnizorii de legături internet, rețele locale, găzduire email. Alte metode de colectare a datelor personale nu mai există în acest site.

3.Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate în sisteme informatice interne deținute de proprietar în vederea prestării anumitor servicii sau pentru îndeplirea unor obligații legale / contractuale. Proprietarul se obligă de a gestiona datele stocate în conditii de siguranță și numai pentru scopurile comerciale specificate. Service and Broadcast Solutions SRL poate furniza anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site, altor operatori (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare) cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.

4. ŞTERGERE DATE CU CARACTER PERSONAL Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de solicita ștergerea tutror datelor cu caracter personal din sisteme informatice interne deținute de proprietar, iar în acest sens vă puteți adresa cu o cerere scrisă către Service and Broadcast Solutions SRL. Fiecare comunicare comercială de tip newsletter și/sau alertă periodică prin e-mail pentru care utilizatorul și-a exprimat în prealabil acceptul, este însoțită de posibilitatea explicită pentru dezabonare și ștergerea datelor personale folosite în acest tip de comunicare.

5. POLITICA COOKIES "Cookie" este denumit un fișier text pe care un site îl plasează pe dispozitivul utilizatorului cu scopul de a colecta informații despre activitățile pe site sau pentru facilitarea anumitor funcții din site. Acest site folosește cookie-uri de la terțe părți pentru a personaliza conținut și anunțuri, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor și pentru a analiza traficul. Prin folosirea cookie-urilor se urmăreşte furnizarea unei experiențe cât mai bună de navigare și anunțuri publicitare adaptate nevoilor și interesului fiecărui vizitator. Cookie-urile folosite pe acest site pot proveni de la terți furnizori de servicii precum: Google, Facebook, DoubleClick, Trafic.ro, Majestic Seo, Hotjar, SEOmonitor, Cpanel. CUM PUTEȚI CONTROLA COOKIE-URILE? Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii, consultați site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browser-elor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoit să setați manual unele preferințe, de fiecare dată când vizitați site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze.

6. MODIFICĂRI PRIVIND DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI A POLITICILOR AFERENTE Service and Broadcast Solutions SRL SRL poate schimba declarația și politicile de confidențialitate din când în când și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Continuarea utilizării site-ului după orice modificare în Declarația de Confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.